Finland

Nu har jag just kommit hem efter en långhelg i Finland, närmare bestämt Mikkeli ca 3h nordöst om Helsingfors. Större delen av OK Linnés trupp åkte över redan i torsdags för att ha tid att känna lite på terrängen och slippa stressa när man kliver av båten.

På fredag sprang vi så ett lätt pass på en karta nordöst om tävlingområdet. Ett område som var riktigt stenigt och grönt, och, visade det sig, faktiskt inte gav någon bra bild av hur tävlingsterrängen skulle se ut.

När det sedan blev lördag och dags för tävling hände de som inte fick hända. Vaknade med huvudvärk och kroppen kändes matt. Sprang iallafall eftersom vi annars inte skulle gått runt med tredjelaget. Nu gick det ju då som väntat, var seg och trött hela varvet igenom men undvek att göra några större misstag. Kom nu i mål på en 214 plats.

Silja line

Vi kom tillslut på en 90:e plats och blev således bästa tredjelag i tävlingen. Det gick tungt för vårat första lag som stämplade fel medan andra laget gick helt ok. Men Jukola är ändå Jukola och på båten hem skymtades inga bittra miner, dock var många löpare rejält revans sugna och snacket i hytterna efteråt gick runt Jukola och Tiomila 2010.

Nu väntar dock min resa till staterna. På onsdag vid 12 tiden lyfter jag.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: