Säsongspremiär

Efter några veckor med sjukdom hade jag hunnit blivit sjukt sugen på att träna, så när jag under förra helgen fick höra att de hade åkbara skidspår i Grönklitt var jag inte sen på att styra upp en resa dit. Jag ringde till David som blev minst lika sugen som jag på att åka skidor, så på tidsdag satt vi i bilen på väg upp.

På vägen upp stannade vi till i Sandviken. Vi undrade lite över hur spåret i Högbo såg ut och funderade på att köra ett pass där. Men nu hade de bara ca 700m spår och de skulle kostat oss 150 spänn att åka 2h så det hela kändes lite segt. Får åka tillbaka när spåret är lite längre så att man faktiskt orkar åka 2h.

Vi stannade också till vid trimtex och snackade lite skit med Pärten. Vi snackade klubbkläder, funktionsmaterial och han visade vad som gäller i klädväg för den kommande säsongen.

Väl i Orsa/Mora området åkte vi självklart en del skidor. Spåren var riktigt bra och det var minusgrader varje dag som vi var där vilket gjorde att snökanonerna matade på ganska bra. Om de fortsätter att vara kallt så har de snart några kilometer spår där uppe. Nu var spåret bara ca 1,5km så det blev rätt många varv under veckan.

9 Months Of Snow Movie from Ruka & Pyha Ski Resorts on Vimeo.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: