Team Sprint i Sthlm

Sista dagen på sommarjobbet avklarades idag. Skönt. Blev skapligt sliten av att gå upp så pass tidigt och sedan försöka hålla en skapligt träningsmängd.  Ska bli fint att kunna köra två pass om dagen igen nu, om än tills skolan börjar. Jag håller tummarna för ett schyst schema som tillåter mycket träning.  Hur som helst, efter jobbet idag så bar det söderut, till den kungliga huvudstaden, för team sprint. Centrum OK stod för arrangemanget strax norr om Stockholms Universitet. Sprang i lag med Mandus Ridefelt på sträcka 2 och 4a.

Tror ingen av oss var helt nöjda med våra lopp, men de räckte i alla fall till en sjunde plats tillslut. Ideén var dock grym: stafett och masstart på en gafflad sprintbana. Som upplagt för ordentligt med hetts, man mot man. Grymt! Hoppas kunna köra något mer arrangemang i denna stil i framtiden.

Imorn blir det ännu mera sprint, nu i form av MTBO dock. Söders SOL Tyresö arrangerar två sprinter med jaktstart på nummer två. Kan bli rätt så nice. Är bara lite orolig för att det inte kommer vara MTBO norm på kartan. Kan vara ganska svårt att läsa en vanlig orienteringskarta i farten på cykeln. MTBO normen är mycket tydligare och lättläst. Det ska hur som helst bli kul att cykla lite MTBO igen. Hoppas på bättre resultat än den senaste träningen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: